Ben jij een geschoolde teamcoach van professie?
Ben je op zoek naar gelijkgestemden én andersdenkenden binnen het vakgebied? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied? Werk je veel zelfstandig of juist met een vast groepje collega’s en vind je het interessant om meer teamcoaches te ontmoeten? Wil jij samen met ons en andere professiegenoten verdieping in het vakgebied nastreven om zo de kwaliteit van teamcoaching binnen Nederland naar een hoger niveau te tillen?
Of ben je gewoon nieuwsgierig van aard…?


Wees dan welkom bij de Breinkorf Zwerm en sluit je aan!

Het idee voor de Breinkorf Zwerm is ontstaan doordat vanaf 1 april 2016
Monique, Zillah en Anne Jan hun krachten hebben verenigd onder
Breinkorf.

In de afgelopen jaren hebben wij in vele organisaties en daarbuiten de leukste en beste teamcoaches ontmoet en soms de eer gehad met hen (jullie) samen te werken. Samenwerken zorgt voor samen leren en geïnspireerd raken over het fantastische vak dat we mogen uitoefenen.

Wij willen dolgraag onze teamcoachnetwerken ontsluiten om hier een open een lerend en inspirerend professioneel platform te vormen voor professionele teamcoaches. Hierdoor kunnen teamcoaches met elkaar in contact komen en samen met ons het vakgebied verdiepen en versterken.

Vanaf het najaar van 2016 organiseren we o.a. ieder seizoen een zwermbijeenkomst. De bijeenkomsten bestaan uit een middag- en avondgedeelte.


Wat kom je halen?
Een professioneel netwerk waarin je wordt uitgedaagd om de beste teamcoach te worden die je kan zijn. Vier bijeenkomsten per jaar met collega teamcoaches vanuit verschillende organisaties en branches. Je leert collega vakgenoten kennen uit het hele land. Je kunt je laven aan de nieuwste trends in coachland. Je kan workshops volgen en krijgt de mogelijkheid om werkvormen en thema’s in te brengen en pilots te draaien onder collega’s in het teamcoachlab. Bovendien krijg je toegang tot de besloten Zwerm Facebook groep voor snel contact binnen het netwerk. Kortom, een professioneel netwerk waarin je wordt uitgedaagd om de beste teamcoach te worden die jij kan zijn.

Wat kom je brengen?
Je kennis, ervaring, nieuwsgierigheid en persoonlijkheid. Actieve input gericht op het eigen en andermans leren. De investering voor deelname is €395,- ex. btw. per jaar per persoon. Een collega teamcoach introduceren of zelf een keer kennismaken? Dat kan voor het tarief van €135,- ex. btw. voor een bijeenkomst.


Donderdag 21 november 2019 van 15.00 tot 20.00 uur vindt de laatste Zwerm van dit jaar plaats!

Het thema is dan ‘Systemisch Werken met Teams’.
Locatie: De moestuin in Utrecht

  • Sandor Penninga en Stephan Seegers kijken samen met jou naar de relatie tussen systemische principes en in welke vormen jij dit toepast, waarom zo, en met wat als gewenst effect. Een smeltkroes dus van opvattingen, werkvormen en systemische scholen. En welke plek neem jij daartussen in? Kijk en werk jij als coach ook vanuit een systemische bril, methodiek of scholing (stroming in systemische opleidingsland)? En loop jij als professional ook met vragen rond als het gaat over systemisch werken met teams, dan is de zwermbijeenkomst over systemisch werken met teams iets voor jou.

  • Saskia vd Heuvel neemt je mee in haar dagelijkse praktijk waarin systemisch werken een belangrijke plek inneemt. Zij onderzoekt graag samen met jou wat de kritische succesfactoren zijn bij systemische interventies. Saskia is een ervaren en veelzijdige teamcoach. Vanuit een systemische blik coachen is voor haar ‘a way of living’
Kijk hier een korte video Impressie van de Zwerm

Zelf de leukste en beste teamcoaches uit je eigen netwerk introduceren? Geef ze de link naar deze pagina. Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met Jolanda op 06-38129891 of jolanda@breinkorf.nl

Najaar 2018

Winter 2019

Voorjaar 2019

Najaar 2019