Breinkorf nieuws.

Een jaar lang inspiratie van 42 masterclasses!

Een tijdje geleden hebben we samen met Het Grootste Kennisfestival een mooie online masterclass opgenomen: ‘Succesvol interveniëren in teams en organisaties’. Ondertussen is er in samenwerking met heel veel topsprekers (Rini van Solingen, Daniëlle Braun, etc) een mooie verzameling van 42 online masterclasses ontstaan. Elk zo’n 2 uur over leiderschap en organisatie- en teamontwikkeling. Het aantal groeit maandelijks!
 
En sinds dit jaar is er ook een organisatieabonnement. Daarmee heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle online masterclasses voor alle medewerkers voor een vast tarief.
 
Wij denken dat het interessant kan zijn voor jullie teams om op deze manier kennis en inspiratie op te doen.
Hieronder vind je meer details. 

 
Details Organisatie-abonnement:

  • Met één vast bedrag hebben alle medewerkers een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van het aantal medewerkers.

 

Aantal medewerkers    Kosten van organisatieabonnement
< 50 medewerkers     3.950 euro exclusief BTW

 

Dat betekent dat als je een abonnement aanschaft voor 40 medewerkers; je nog geen 100 euro per persoon betaalt. Bij grotere afname geldt er een staffelkorting.

  • Maandelijks toegang tot een door ons georganiseerde online Q&A sessie met één van de sprekers van een online masterclass.
  • Toegang tot elke nieuwe online masterclass die maandelijks wordt toegevoegd aan het aanbod van Het Grootste Kennisfestival.
  • Een mooi cadeau voor medewerkers om zelf of met hun team een jaar lang te leren en ontwikkelen.

 

Hoe werkt het?
Specifiek voor je organisatie wordt er een pagina gemaakt waar een medewerker een account aan kan maken. Via dat account hebben ze vervolgens toegang tot het hele aanbod aan masterclasses en Q&A sessies.

Volop inspiratie en de nieuwste inzichten
In de online masterclasses van elk zo’n 2 uur delen topsprekers op hun vakgebied hun laatste kennis, ervaringen en inzichten. Van alles rondom innovatief organiseren met thema’s zoals (persoonlijk) leiderschap en organisatie- en teamontwikkeling. 

Lekker Netflixen
Elke masterclass bestaat uit verschillende modules en na elke module kan je zelf aan de slag met een opdracht. Je kan zelf kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Vergelijkbaar met een Netflix-serie, kies je zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. De masterclass zijn namelijk van tevoren opgenomen in een studio.

Interesse of vragen over dit aanbod? Stuur dan een mail naar: annet@breinkorf.nl

Impact Centre Erasmus (ICE) en Breinkorf gaan op structurele basis samenwerken. Beide organisaties hebben de waarde ervaren van elkaars expertise. Vanuit Breinkorf zien we in impact denken en sturen een belangrijke aanjager voor organisatieontwikkeling. We gaan ICE ondersteunen bij ‘impactvolle interventies’ vanuit onze expertise op de gedragskant van transities. Hoe dan? Lees even mee.

Afscheid en welkom gaan vaak hand in hand. En dat is ook zo bij ons op het 'thuishonk' van Breinkorf. Jolanda Teijema gaat ons, na 5 energieke jaren, verlaten om ergens anders een volgende stap in haar carrière te zetten. Wij hebben veel aan haar te danken! Zonder Jolanda als officemanager zou Breinkorf zich niet zo voortvarend hebben kunnen ontwikkelen.