Breinkorf nieuws.

Een nieuw gezicht en een leuke zomeraanbieding!

Afscheid en welkom gaan vaak hand in hand. En dat is ook zo bij ons op het 'thuishonk' van Breinkorf. Jolanda Teijema gaat ons, na 5 energieke jaren, verlaten om ergens anders een volgende stap in haar carrière te zetten. Wij hebben veel aan haar te danken! Zonder Jolanda als officemanager zou Breinkorf zich niet zo voortvarend hebben kunnen ontwikkelen.

Vanaf deze week verwelkomen wij Annet Venema als opvolger van Jolanda. We kunnen niet wachten en kijken uit naar haar komst om samen verder te bouwen! Met haar ervaring als zelfstandig ondernemer en projectmanager hebben we hier veel vertrouwen in. Annet neemt de regie over onze office. Je kunt bij haar terecht met vragen over planning, opleidingen, evenementen en coachtrajecten.

Cadeau voor de zomer!
Je ontvangt maar liefst 50 euro vroegboekkorting op de masterclasses Succesvol interveniëren in teams bij verandering en MT coaching vanuit systemische blik als je vóór 1 augustus een plekje reserveert.

Zoek je verdieping?
En wil je nog dit najaar aan de slag? Voor iedereen die werkt aan en met organisaties in verandering is de Leergang Organisatiecoaching een must! Daar leer je hoe je complexe organisatievraagstukken ontrafelt.

Om alvast naar uit te kijken...
Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan een nieuwe aflevering van de podcast Systemische Teamcoach. Abonneer je op de podcast via je favoriete podcastplatform of volg Systemische Teamcoach op Instagram, zodat je als eerste hoort waneer er nieuwe afleveringen online staan voor je vertrouwde zomer luistervoer!

Tijd om even stil te staan 
De zomervakantie is ook de tijd om te reflecteren. Om je op een idee te brengen kun je jezelf de volgende vragen eens stellen.

  • Waar ga ik een punt achter zetten?
  • Hoeveel successen heb ik met mijn team echt gevierd?
  • Wat is voor mij waardevol geweest het afgelopen half jaar?
  • Van welke blunder heb ik veel geleerd en wat?
  • Wanneer heb ik voor het laatst ‘nee’ gezegd afgelopen half jaar?
  • Waar heb ik mijn grenzen gelegd? En waar leg ik ze voor na de zomer?
     

Vakantietijd!
Van 18 juli t/m 12 augustus zijn wij met vakantie. Heb je vragen die niet kunnen wachten neem dan contact op met  Annet (06-38 12 98 91).

Voor nu wensen wij iedereen een fantastische zomer.

 

Impact Centre Erasmus (ICE) en Breinkorf gaan op structurele basis samenwerken. Beide organisaties hebben de waarde ervaren van elkaars expertise. Vanuit Breinkorf zien we in impact denken en sturen een belangrijke aanjager voor organisatieontwikkeling. We gaan ICE ondersteunen bij ‘impactvolle interventies’ vanuit onze expertise op de gedragskant van transities. Hoe dan? Lees even mee.

Een tijdje geleden hebben Anne Jan en Zillah samen met Het Grootste Kennisfestival een mooie online masterclass opgenomen. Ondertussen is er in samenwerking met heel veel andere topsprekers een mooie verzameling van ondertussen al 42 online masterclasses ontstaan.