Breinkorf nieuws.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Op 25 november is Sara Huang onze gastspreekster tijdens de Zwerm (ons event voor coaches, managers en adviseurs) met de spannende titel: Ik zie ik zie wat jij niet ziet”, over je blinde vlekken als interventionist.
We geven je graag een inkijkje en vroegen Sara het hemd van het lijf. Weet je meteen wat je kunt verwachten tijdens de Zwerm.

Wat kunnen deelnemers verwachten van jouw bijdrage aan de Zwerm?
In de eerste plaats verhalen uit de praktijk vanuit dialogen rondom actuele en 'hete' onderwerpen zoals #blm, democratie en Zwarte Pieten. 'You can't change what you don't know. And now that you know, what are you willing to do for the change you want to see? Ik reik graag inspiratie aan en het is natuurlijk aan de deelnemers om er iets mee te doen in hun eigen werk!

Wat betekent inclusiviteit voor jou?
Inclusie is voor mij vooral een proces en geen einddoel. Het is een proces van voortdurend fouten durven te maken en die fouten te repareren, omdat de relaties belangrijker zijn dan gezichtverlies of belangenstrijd. Inclusie is voor mij ook grenzen stellen, normen benoemen van gedrag en zaken die schadelijk zijn voor het geheel. In deze blog vind je mijn visie over inclusie.

Wat kun je vertellen over het model dat je gebruikt tijdens de Zwerm?
'Power Flower' is een (korte) oefening om de intersectionaliteit van onze verschillende identiteiten zichtbaar te maken. Plus het model maakt inzichtelijk wat het 'gewicht' is van jouw verschillende identiteiten in een groep
of in de samenleving. Het lijkt een beetje op 'Over de lijn' zou je zeggen, zelf vind ik deze tool rijker
Daar gaan we mee oefenen!

De Zwerm vindt dit keer online plaats.
Tijd: 15.00 - 17.00
Kosten: € 35,- Exclusief 21% btw

De eerste helft van 2021 is alweer voorbij. Een heel bijzonder jaar tot nu toe. Een jaar waarin we bijna als vanzelfsprekend de teams online hebben begeleid.