Breinkorf nieuws.

Leergang Organisatiecoaching 2021

Er is steeds meer vraag naar interventionisten die organisaties zelfstandig kunnen begeleiden in transities.
In ons dagelijks werk komen we deze interventionisten tegen in de rol van coach, trainer of adviseur, maar natuurlijk ook als interne verandermanagers en de HR-specialisten. 

De hoogste tijd dus voor een opleiding voor hen die elke dag werken aan die veranderopdrachten in organisaties!

Stap jij in? De Breinkorf Leergang Organisatiecoaching is gericht op jou als geoefende interventionist die next level in coaching wil bereiken. Je bent je bewust van je eigen stijl en bent bereid inspirerende, stevige en stimulerende feedback te ontvangen op jouw vakmanschap. Zowel van ons als van je groepsgenoten.

In 2020 gingen we succesvol van start met de eerste leergang voor interventionisten die organisaties begeleiden bij verandering. We voerden voor het ontwikkelen van de leergang gesprekken met veranderaars, coaches en adviseurs en deden literatuuronderzoek. De leergang is gebaseerd op drie invalshoeken voor organisatieontwikkeling: organisatieantropologie, organisatiepsychologie en systeemdenken. De leergang vindt plaats op een mooie locatie in het groen in Doorn.

Je ontwikkelt tijdens de leergang een stevige basis als interventionist èn je wordt senior gesprekspartner
voor je opdrachtgever bij verandervraagstukken. In drie modules van twee dagen ga je aan het werk met casuïstiek uit je eigen praktijk vanuit de theorie en handige modellen vanuit de verschillende invalshoeken. Om zo het vak van organisatiecoach steeds verder in de vingers te krijgen. Ook je individuele ontwikkeling als interventionist bij veranderingen wordt continu bevraagd en uitgedaagd.

De slotmodule bestaat uit het ontleden van een complexe verandercasus uit het werkveld ingebracht door een expert. Hier kun je al het geleerde meteen toepassen in de praktijk. Met alle deelnemers samen vorm je een lerende groep en is er aandacht voor intervisie en supervisie.
 

Wat zeiden de deelnemers over de Leergang Organisatiecoaching in 2020?
Zij gaven de leergang gemiddeld een 8.6

  • Topprogramma met topdocenten!
  • De antropologie, psychologie en systeemdenken geven verrijking in het kijken naar verandervraagstukken en zijn mooi aanvullend op elkaar. 
  • De gastsprekers waren inspirerend en zeer prikkelend. 
  • Ik heb meer bagage en zelfvertrouwen als ‘organisatiecoach’ gekregen.
  • De begeleiding straalde veel plezier uit. Hierdoor ontstond er een prettig leerklimaat.
     

In september start de volgende leergang.
We gaan graag van tevoren met je in gesprek om te verkennen of de ‘Leergang Organisatiecoaching’ matcht met jouw wensen en onze ervaringen. Maak een afspraak voor een intakegesprek met Anne Jan of Zillah via info@breinkorf.nl of kijk eerst op onze website voor het programma.

Als je je inschrijft vóór 1 juli krijg je maar liefst €500,- euro vroegboekkorting op de leergang.
Gebruik alleen deze link om je met korting aan te melden.*

*Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk, neem daarvoor eerst contact op met info@breinkorf.nl

De eerste helft van 2021 is alweer voorbij. Een heel bijzonder jaar tot nu toe. Een jaar waarin we bijna als vanzelfsprekend de teams online hebben begeleid.