Breinkorf nieuws.

Meld je nu aan voor de Zwerm op donderdag 24 november van 15 tot 20 uur!

24 november 2022
Agnes van der Sluijs

De impact van hybride werken in teams en organisaties!

We hebben inmiddels veel gezien, gehoord en geleerd over werken op afstand. Er zijn absoluut voordelen, maar het blijkt tegelijkertijd best ingewikkeld voor medewerkers en teams om verbonden te blijven. Wat kom je daarbij in de praktijk tegen in teams en organisaties? Hoe zorg je ervoor dat elke stem blijft tellen? En dat de interactie niet alleen over de taak gaat? Hoe kom je erachter wat goed werkt? Kortom hoe kun je deze ontdekkingstocht in organisaties goed faciliteren?  

We kijken door verschillende brillen (vanuit de antropologie en systemisch) naar deze vragen. Leuk als je met ons meekijkt, meepraat en meedoet! Meld je aan voor deze bijzondere wintereditie van onze Zwerm; het leerfeestje voor team- en organisatiecoaches, leidinggevenden en (hr-)adviseurs.  

Met dit keer als gastspreker Agnes van der Sluijs. Agnes is eigenaar van Dialogue Matters dat gericht is op ‘wellbeing en welldoing’ in organisaties. Betekenisvolle gesprekken faciliteren is haar missie. Dat mag oncomfortabel zijn. Omdat deze gesprekken van belang zijn om verder te kunnen groeien. Om zo te werken aan een hybride klimaat waarbij iedereen gehoord en gezien wordt. 

We gaan uitdagende praktijkvoorbeelden delen en innovatieve werkvormen ervaren die hybride werken ondersteunen. Reserveer snel je plek, want vol = vol. Er is plek voor 30 deelnemers.  

Datum: 24 november 2022  
Tijd: 15.00-20.00 uur
Kosten: 135 euro per persoon inclusief eten 
Locatie: Gasterij Stadzigt, Meerkade 2a, 1412 AB Naarden 

Impact Centre Erasmus (ICE) en Breinkorf gaan op structurele basis samenwerken. Beide organisaties hebben de waarde ervaren van elkaars expertise. Vanuit Breinkorf zien we in impact denken en sturen een belangrijke aanjager voor organisatieontwikkeling. We gaan ICE ondersteunen bij ‘impactvolle interventies’ vanuit onze expertise op de gedragskant van transities. Hoe dan? Lees even mee.

Een tijdje geleden hebben Anne Jan en Zillah samen met Het Grootste Kennisfestival een mooie online masterclass opgenomen. Ondertussen is er in samenwerking met heel veel andere topsprekers een mooie verzameling van ondertussen al 42 online masterclasses ontstaan.
 

Afscheid en welkom gaan vaak hand in hand. En dat is ook zo bij ons op het 'thuishonk' van Breinkorf. Jolanda Teijema gaat ons, na 5 energieke jaren, verlaten om ergens anders een volgende stap in haar carrière te zetten. Wij hebben veel aan haar te danken! Zonder Jolanda als officemanager zou Breinkorf zich niet zo voortvarend hebben kunnen ontwikkelen.