Breinkorf evenement.

Zwerm 26 november

Wil jij samen met ons en andere professiegenoten:

  • verdieping in het vakgebied nastreven om de kwaliteit van teamcoaching binnen Nederland
    naar een hoger niveau te tillen?
  • ben je op zoek naar gelijkgestemden én andersdenkenden binnen het vakgebied?
  • wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied?
  • werk je veel zelfstandig of juist met een vast groepje collega’s en vind je het interessant
    om meer teamcoaches te ontmoeten?
  • of ben je gewoon nieuwsgierig van aard…?

 

Wees dan welkom bij de Breinkorf Zwerm voor Teamcoaches en sluit je aan!

Het idee voor de Breinkorf Zwerm is ontstaan doordat vanaf 1 april 2016 Monique, Zillah
en Anne Jan hun krachten hebben verenigd onder Breinkorf.

In de afgelopen jaren hebben wij in vele organisaties en daarbuiten de leukste en beste teamcoaches ontmoet en soms de eer gehad met hen (jullie) samen te werken. Wij willen dolgraag onze teamcoachnetwerken ontsluiten om hier een open een lerend en inspirerend professioneel platform te vormen voor professionele teamcoaches. Hierdoor kunnen teamcoaches met elkaar in contact komen en samen met ons het vakgebied verdiepen en versterken. Vanaf het najaar van 2016 organiseren we o.a. ieder seizoen een zwermbijeenkomst. De bijeenkomsten bestaan uit een middag- en avondgedeelte.

 

Wat kom je halen?
Een professioneel netwerk waarin je wordt uitgedaagd om de beste teamcoach te worden die je kan zijn.
Vier bijeenkomsten per jaar met collega teamcoaches vanuit verschillende organisaties en branches.
Je leert collega vakgenoten kennen uit het hele land. Je kunt je laven aan de nieuwste trends in coachland.
Je kan workshops volgen en krijgt de mogelijkheid om werkvormen en thema’s in te brengen en pilots te draaien onder collega’s in het teamcoachlab. Bovendien krijg je toegang tot de besloten Zwerm LinkedIn groep voor snel contact binnen het netwerk. Kortom, een professioneel netwerk waarin je wordt uitgedaagd om de beste teamcoach te worden die jij kan zijn.

Creativity Contest op 26 november!

Een creatieve mindset maakt een team lenig en veerkrachtig en in staat om te vernieuwen.

En dàt is best handig in deze tijd! Creatief samenwerken, je kunnen aanpassen aan de omstandigheden, vraagt meer dan alleen samenzitten met de meest creatieve collega’s. In innovatieve teams vullen leden elkaar aan, oordelen op het juiste moment en voelen zich toegerust om buiten de gebaande paden te denken. In creatieve teams begrijpen de teamleden hoe zij elkaar kunnen stimuleren om te denken met een bochtje en tot juist die vernieuwende aanpak te komen.

Op donderdag 26 november gaat de Zwerm over creativiteit en vernieuwing in teams! Het is onze eerste online Zwerm. Marie Emma Vigeveno, innovatie coach en Innovation-Team-Dynamic-Specialist geeft je een inkijkje in de wereld van creatie en innovatie. Wat zijn de succesvoorwaarden om als team te innoveren? Welk klimaat is daarbij ondersteunend? Ze onderzoekt met jou wat jij daarbij kunt inbrengen als facilitator of teamcoach. 

Daarna nemen de coaches van Breinkorf je mee in een ‘creativity contest’, een werkvorm die je meteen in teams kunt toepassen. Je dompelt je onder in verschillende creatieve (online) werkvormen en vormt met andere deelnemers een gelegenheidsteam. Je ervaart wat erbij komt kijken om teamcreativiteit te ontsluiten èn hoe individuele creativiteit elkaar kan versterken.

En bij een contest hoort natuurlijk een winnaar…Daag jezelf uit tijdens deze online Zwerm en laat je verrassen door je eigen creativiteit en die van je teamgenoten!
 

Creativiteit en vernieuwing in teamcoaching
Do 26 november
 van 15.00 tot 18.00 uur
Locatie: Online
Tijd: 15.00 – 20.00
Kosten: €35,- ex. 21% btw.

Nieuw bij Breinkorf!
De 3-daagse Agile Discovery.

Wil je ontdekken èn ervaren wat Agile precies is?
Inzichten vergaren over wat je er wel en niet mee kunt in jouw eigen team of organisatie? Of werk je al in (of met) een Agile team of omgeving en wil je meer weten over groepsdynamica en teamontwikkeling in Agile teams?
Dan is deze 3-daagse iets voor jou!