Zillah van Venrooij

Zillah van Venrooij, senior teamcoach& partner bij Breinkorf

Ik lever graag een bijdrage aan een organisatie die anders durft te gaan kijken naar vraagstukken en problemen integraal aanpakt. Èn daarbij het experiment niet schuwt. Ik waardeer de verschillen binnen een organisatie en faciliteer dat teams en individuele collega’s elkaars toegevoegde waarde zien en leren inzetten.

 

Organisatiecoaching is een een fantastisch vak en dat oefen ik met veel passie en plezier uit. Een energiek en effectief verandertraject?

Daar doe ik het voor!

Ik ben op mijn best bij organisatievraagstukken over verandering, vernieuwing en positionering. Vanuit vertrouwen en verbinding ondersteun ik organisaties -en daarbinnen teams- in hun eigen ontdekkingstocht.

Organisaties en teams die voelen dat veranderen, vernieuwen of (her)positioneren noodzakelijk is, help ik met plezier op weg om vanuit een scherpe startvraag vernieuwende ideeën te bedenken. Ideeën die opdrachtgevers helpen om in de dagelijkse praktijk hun relaties goed te bedienen of het zichzelf makkelijker te maken. En dat gebeurt sneller als je weet waar je van bent en wat er toe doet voor de klant. 

Ik kijk daarom altijd van buiten èn van binnen naar vraagstukken. Deze antropologische blik is helpend om de essentie van het vraagstuk boven tafel te krijgen. Naast interviews met klanten, medewerkers en leiders, zijn het juist de micro-stories, de rituelen en de ongeschreven regels die bepalen waar de veranderkracht van de organisatie zich bevindt. En als het in eerste instantie niet lukt om de bestaande patronen te doorbreken zoeken we samen naar andere innovatieve manieren om toch een begin te kunnen maken.  

Ik help (interne) teamcoaches graag verder in hun professionele ontwikkeling via coach de coach activiteiten. Kunnen interveniëren op meerdere niveaus, jezelf inbrengen en tegelijk afstand kunnen bewaren vraagt veel op het gebied van persoonlijk leiderschap. Teamcoaching is iedere keer jezelf een beetje opnieuw uitvinden… een leven lang leren dus!

Teamcoaching is een vak, dat is en blijft het uitgangspunt van Breinkorf.

Daniëlle, Anne Jan en ik hebben de drive om teamcoaching in Nederland naar een hoger level te brengen met de Breinkorf Zwerm. Een learning community voor professionals die ruimte biedt voor innovatie, experimenten en samen leren!