Over Breinkorf

*Over Breinkorf

Wij zijn specialist in teamcoaching

Ooit was Breinkorf een eenmanszaak met als missie een veilige haven te zijn voor directeuren en managers, opgericht door Monique Bolung. Zij richtte zich op het coachen van managementteams. Maar, alleen is maar alleen en teams coachen zonder zelf bij een team te horen is anderen zwemmen leren, terwijl je alleen maar kunt droogzwemmen. Dus toen zich de kans aandiende om samen te werken met Zillah van Venrooij en Anne Jan de Witte greep zij die kans met beide handen aan.

Vanaf januari 2017 was Breinkorf 4 jaar lang een maatschap van Zillah van Venrooij, Anne Jan de Witte en Monique waarbij 15 senior teamcoaches zich hebben aangesloten: de Breinkorf Teamcoaches. Wij zijn vakidioten als het om teamcoaching gaat en onze missie is teamcoaching in Nederland naar een hoger niveau te brengen.

Onze werkwijze bij verandering is dat wij aansluiten. Aansluiten bij de organisatie en aansluiten bij de teams. Wij staan ernaast en nemen het roer niet over. We zijn sparringspartner in het maken van keuzes voor de organisatie en begeleiden de veranderprocessen van bestuur en management. De vertaling van de nieuwe visie en strategie wordt samen met management en/of de teams gemaakt. De teamcoaching richt zich op het leerproces van de teams om de vertaling eigen te maken in denken en doen. Wanneer hier geleerd wordt, beweegt de organisatie als geheel.

Transformeren via teams is duurzaam en heeft impact, samen veranderen maakt teams sterker.

Heb jij met jouw team een ervaren teamcoach nodig, die de kneepjes van het vak kent, betrokken is en de vinger op de zere plek kan leggen? Neem dan contact met ons op om samen een plan te maken, zodat jouw team plezier heeft in samenwerking en goede resultaten boekt.

 

Meer informatie?
Neem contact op met Breinkorf Office:
06-38129891 of jolanda@breinkorf.nl

______________________________________

 

Lees hier ons Coronabeleid