Over
Breinkorf

Over Breinkorf

Wij zijn specialist in teamcoaching

Ooit was Breinkorf een eenmanszaak met als missie een veilige haven te zijn voor directeuren en managers, opgericht door Monique Bolung. Zij richtte zich met name op het coachen van management- en directieteams. Haar aanpak bleek een schot in de roos. Er ontstond steeds meer vraag naar het begeleiden van teams en organisaties in transitie. Breinkorf ontwikkelde zich door en ging in 2017 verder als maatschap met de komst van Zillah van Venrooij en Anne Jan de Witte. Een groep van 15 senior teamcoaches sloten zich daarbij aan, de Breinkorf Teamcoaches. Monique ging zich vanaf 2021 richten op andere zaken en begin 2022 werd Senior Team- en Organisatiecoach Daniëlle Lewis de derde partner binnen de maatschap. 

Opdrachtgevers typeren ons als vakidioten. Onze missie is teamcoaching in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Onze werkwijze bij verandering is dat wij aansluiten. Aansluiten bij de organisatie en aansluiten bij de teams. Wij staan ernaast en nemen het roer niet over. We zijn sparringspartner in het maken van keuzes voor de organisatie en begeleiden de veranderprocessen van bestuur en management. De vertaling van de nieuwe visie en strategie wordt samen met management en/of de teams gemaakt. De teamcoaching richt zich op het leerproces van de teams om de vertaling eigen te maken in denken en doen. Wanneer hier geleerd wordt, beweegt de organisatie als geheel.

Onze interventies vinden hun oorsprong in: veranderkunde, organisatiepsychologie, corporate antropologie, systeemdenken en systemisch werk.

Transformeren via teams is duurzaam en heeft impact, samen veranderen maakt teams sterker.

Heb jij met jouw team een ervaren teamcoach nodig, die de kneepjes van het vak kent, betrokken is en de vinger op de zere plek kan leggen? Neem dan contact met ons op om samen een plan van aanpak te maken, zodat jouw team plezier heeft in samenwerking en goede resultaten boekt.

 

Meer informatie?
Neem contact op met Breinkorf Office:
06-38129891 of annet@breinkorf.nl

______________________________________