Academie

Breinkorf Academie

 

Vakidioten, dat zijn we bij Breinkorf

Ons streven is teamcoaching in Nederland naar een hoger niveau te brengen.

Een teamcoach is in onze ogen iemand die interactiespecialist is, die vooral ziet wat er tussen mensen gebeurt en met die interactie kan spelen voor een goed resultaat met plezier in het werk.

Als je bij ons een Masterclass of Leergang volgt, zullen we je ook raken in je hele hebben en houden. Zodat jij een betere teamcoach wordt. Daar zetten wij ons met ons hele hebben en houden voor in.

Een teamcoach is een interactiespecialist, die de onderstroom met de bovenstroom weet te verbinden.

 

 

Ons opleidingsaanbod is gebaseerd op de organisatie psychologie, het systemisch gedachtegoed en corporate antropologie

 

Vragen?
Neem contact op met Breinkorf Office:
06-38129891 of jolanda@breinkorf.nl

Onze Masterclasses en Leergang Organisatiecoaching zijn bedoeld voor mensen die veel met teams werken. Wij brengen verdieping en verbreding van je kennis en je interventies. Verder gaan we uit van je gulle versie in teamcoaching, dus je hele hebben en houden aan jouw kwaliteiten en valkuilen.

Onze Masterclasses en Leergang starten met een online kennismaking. Daar leer je andere deelnemers kennen en halen we jouw kernvragen op.

Wanneer je je voor de drie verschillende Masterclasses in 1 keer inschrijft, ontvang je een korting.
Je betaalt dan € 1250,- voor 3 Masterclasses in plaats van € 1485,-

Ben je op zoek naar Agile trainingen in aanvulling op een in-house opleidingsprogramma? Samen met HR stellen we graag een training op die naadloos aansluit bij het bestaande trainingsaanbod en de organisatieambities.