Breinkorf blogt.

Easy does it

Hatsikidee! De nieuwe website van Breinkorf is gelanceerd.

Het is 2010 en op een prachtig Thais eiland besluiten mijn highschool love en ik om met elkaar te gaan trouwen. Het ja-woord is gegeven en we beginnen gelijk te fantaseren. Het is de eerste keer dat we dit doen en, eerlijk gezegd hadden we allebei nooit echt stilgestaan bij hoe je dat doet...trouwen.

De eerste brainstorm is dan ook kort en leidt tot vijf punten op een to-do lijst: Datum prikken, locatie zoeken, trouwambtenaar regelen, DJ vragen en vriendjes en familie uitnodigen. Easy does it. 

Fast forward naar augustus 2011; een week voor de bruiloft. Aan de muur de to-do lijst voor de bruiloft. Nou ja lijst… lijsten beter gezegd. De bloemen voor op de 2CV trouwauto ophalen, dinerwensen afstemmen, slaapplaats regelen voor buitenlandse gasten, cupcakes ophalen, de bar voor de festivalcamping regelen, pak passen, pochet uitzoeken, bruidskapsel uitproberen, zangles voor optreden (!), cadeautjes voor gasten maken, voorgesprek met trouwambtenaar, rijroute naar stadhuis uitprinten, trouwbelofte schrijven, enz. enz. enz.  Nooit gedacht dat je een mening kan hebben over de kleur van een pochet…. Laat staan de vouwwijze…

Fast forward najaar 2019. Monique, Zillah en ik kijken elkaar aan en zeggen volmondig "Ja, we gaan het doen!". Die website moet op de schop dus we gaan een nieuwe maken. "Wat hebben we nodig? Een pagina over de organisatiecoaching, MT-coaching en teamcoaching. Èn een goede websitebouwer natuurlijk”. Easy does it…

Hulde aan Monique voor alle dagen dat je van onze hele en halve input een passende tekst maakte. Hulde aan Henrik en Dennis voor de know-how en het geduld bij elk nieuw idee om het "nòg mooier te maken". Hulde aan de meelezers van binnen en buiten Breinkorf die met liefde en aandacht complimenten en kritische noten terugstuurden. Hulde aan Zillah en Jolanda voor de coördinatie van het geheel en het behouden van de koers. 

En... hulde aan alle vriendjes en vriendinnetjes die hebben bijgedragen aan het allermooiste trouwfeest dat ik ooit heb gezien!

Anne Jan de Witte