Breinkorf blogt.

Wie wil je bedanken voor 2023?

De titel van deze blog is één van de 10 reflectievragen die we dit jaar aan onze relaties stuurden. Eigenlijk is het beantwoorden van deze vraag heel simpel. We zijn iedereen dankbaar met wie we dit jaar in contact zijn geweest. Elke opdrachtgever, elke organisatie, elk team, elke coachee en elke vakgenoot… Een dikke dank je wel voor je vraag, je vertrouwen, je feedback, je moed, je tips & ideeën én je tijd. Het doet ertoe en geeft ons elke dag veel energie, ruimte en voldoening om op deze manier in verbinding te zijn.

We zijn trots dat we dit jaar een bijdrage hebben kunnen leveren aan de ontwikkeling van meer dan 175 teams in 55 verschillende organisaties! Het ging dit jaar in onze praktijk vaker over psychologische veiligheid, cultuurverandering en ook nieuw leiderschap werd een belangrijk thema.

Door het verbinden van de onderstroom aan de bovenstroom én het aansluiten bij de teams komen de meest uitdagende transities tot stand. Met elkaar brengen we haarscherp in beeld wat er in beweging moet komen. Of de vraag nu gaat over een organisatie in transitie, een team in conflict of een individu die zijn eigen patronen wil doorbreken. We ondersteunen maximaal in het uitproberen van andere routes en nieuw gedrag. Bovendien durven we zaken ‘tijdelijk dominant’ te verklaren als we het nog niet zeker weten. Zodat we continu blijven leren en coachen in het stap voor stap van A naar B ontwikkelen.

Coachen is dat wat we dagelijks met liefde, aandacht én plezier doen. Ook in 2024 mag je bij elke ontwikkelvraag rekenen op onze onvoorwaardelijke inzet en interventies die het verschil maken. Onze interventies vinden keer op keer hun basis in: Veranderkunde, Organisatiepsychologie, Organisatie Antropologie, Systeemdenken en Systemisch werk.

Een andere vraag in onze kerstpost was: ‘Wat wil je absoluut niet missen in 2024?’ Dat zijn alle momenten waarop we elkaar inspireren, kennis delen en dit vak naar een hoger plan tillen. Hierbij alvast de agenda voor samen leren & ontwikkelen 2024; we hopen je te ontmoeten op een van onze events!

Mocht je nou ook graag onze reflectievragen willen ontvangen, voor je team of voor jezelf laat dat dan even weten via annet@breinkorf.nl. Die sturen we je met plezier toe.

 

Agenda 2024

29 februari 2024
Special Psychologische (on)veiligheid in teams en organisaties
Jij aan het stuur van psychologische veiligheid | aanmelden

11 april 2024
Masterclass MT Coaching 
Werken vanuit systeemdenken en systemisch perspectief | aanmelden

20 juni 2024
Breinkorf Zwerm 
Systemisch werk in teams en organisatie | aanmelden

7 november 2024 
Masterclass Succesvol interveniëren in teams bij verandering
Werken vanuit systeemdenken en corporate antropologisch perspectief | aanmelden

Alle team- en organisatiecoaches van Team Breinkorf wensen je fijne feestdagen en een frisse start in 2024!