Zillah van Venrooij, senior teamcoach & partner bij Breinkorf

Teamcoaching is een fantastisch vak en dat oefen ik met veel passie en plezier uit. Een energieke en effectieve teamsessie? Daar doe ik het voor!

Ik lever graag mijn bijdrage aan een team dat anders wil gaan kijken naar vraagstukken en problemen en daarbij durft te experimenteren. Ik waardeer de onderlinge verschillen, sterker nog, ik faciliteer dat collega’s binnen een team elkaar daarop leren inzetten.

Ik ben op mijn best bij teamvragen over verandering en vernieuwing.
Vanuit vertrouwen en verbinding ondersteun ik teams in hun eigen ontdekkingstocht.
Teams die voelen dat veranderen of vernieuwen noodzakelijk is binnen hun organisatie help ik op weg om vanuit een scherpe startvraag nieuwe ideeën te bedenken die hen helpen in de dagelijkse praktijk. Om daarmee hun klanten nog beter te kunnen bedienen of het zichzelf makkelijker te maken. En als het in eerste instantie niet lukt, om bestaande patronen te doorbreken zoeken we naar andere innovatieve manieren om toch een begin te kunnen maken.

Teamcoaching is een vak is het uitgangspunt van Breinkorf.
Monique, Anne Jan en ik hebben de drive teamcoaching in Nederland naar een hoger level te brengen met de Breinkorf Zwerm. Een learning community voor professionele teamcoaches die ruimte biedt voor innovatie, experimenten, intervisie en training.

Ik help (interne) teamcoaches graag verder in hun professionele ontwikkeling via coach de coach activiteiten. Kunnen interveniëren op meerdere niveaus, jezelf inbrengen en tegelijk afstand kunnen bewaren vraagt veel op gebied van persoonlijk leiderschap. Teamcoaching is iedere keer jezelf een beetje opnieuw uitvinden… een leven lang leren dus!