Breinkorf podcast.

Podcast Systemische Teamcoach

 

De ‘Systemische Teamcoach’ is ook te volgen op Instagram voor het laatste nieuws en een kijkje achter de schermen. Alle afleveringen zijn te beluisteren op onze website, maar natuurlijk ook via de bekende apps. Wil je meer afleveringen horen? Abonneer je daar dan op de podcast. En vertel je collega’s, familie en vrienden dat wij bestaan!

Meer weten over onze manier van teamcoaching? Kijk dan hier eens naar de Breinkorf Academie!

 

De podcast 'Systemische Teamcoach' is live! Zegt het voort!

Je hoort het misschien wel eens in teams en binnen organisaties: “Het zit hier in de muren!” of “Dit team is nooit meer hetzelfde geworden sinds de reorganisatie”.

In deze podcast serie gaat Anne Jan de Witte, gefascineerd door groepsdynamica in teams en systemisch werk in organisaties, op zoek naar de mogelijke toepassingen van systemisch werk in teams en teamcoaching

Hoe verhoudt teamcoaching zich ten opzichte van systemisch werk en vice versa? Om een antwoord te krijgen op deze en andere vragen en wellicht deze werelden dichter bij elkaar te brengen interviewt hij verschillende ervaringsdeskundigen, die bedoeld of onbedoeld met systemisch werk terecht zijn gekomen in de groepsdynamiek van teams.

Hij vraagt zich af: wat moet je weten, of kunnen of juist afleren of vergeten wanneer je systemisch werkt met teams. Wat zijn de ervaringen en tips uit de praktijk en wat is het potentieel wanneer teams met systemisch werk in aanraking komen? Lees hier verder