Coronabeleid

De Coronacrisis is een tijd waarin schijnbare tegenstellingen zich hebben geopenbaard

Aan de maatschappij gevraagd om de meest voor de hand liggende vrijheden tijdelijk op te geven en daar zijn grote individuele verantwoordelijkheden voor in de plaats gekomen zodat we elkaar gezond kunnen houden.

Waar sommige teams de afgelopen periode keihard aan de bak zijn gegaan in de frontlinie van  deze crisis, zijn andere teams ‘stil’ komen te staan of vanuit huis op zoek gegaan naar nieuwe manieren van samenwerken.

We zien in veel teams oude patronen naar boven komen, en tegelijktijdig ook nieuwe patronen ontstaan. En net als andere organisaties bevinden ook wij ons in een tussenfase waarbij de overgang van het oude naar het nieuwe voelbaar is.

 

Ondertussen blijven we doorgaan.

We stellen vragen en doen onderzoek samen met onze opdrachtgevers. We maken plannen voor de dagen, weken en maanden die voor ons liggen, wetend dat het eventueel anders kan zijn tegen die tijd.

Dat is hoe het gaat, we leren steeds beter besluiten te nemen op basis van tijdelijk dominante ideeën.

En zo starten we weer op met elkaar.

 

Wil jij ook samen onderzoek doen naar de invloed van deze tijd op organisaties en teams en hier tips over ontvangen?

Vanaf 4 september gaan we elke eerste vrijdagochtend in de maand van 10.00 tot 11.00 uur in gesprek over de huidige organisatie- en teamdynamiek. Je kan vooraf een vraag indienen of inspiratie opdoen door deel te nemen aan het gesprek. Wees welkom!

Heb je geen vraag maar wil je toch graag het online spreekuur bijwonen?
Ook dan ben je van harte welkom.

De thema’s kun je vinden op onze Breinkorf LinkedIn pagina, houd die dus in de gaten.
Heb je zelf ideeën voor een thema, laat het ons dan weten!
Klik hier voor meer informatie.

Corona beleid

Wil jij weten hoe wij vanaf 1 juni teams coachen in de 1,5 meter samenleving? Kijk dan naar het Breinkorf Corona beleid hieronder.

5 Stappen voor een vitale doorstart

Heb jij behoefte aan een pas op de plaats met je team om daarna weer de draad op te pakken of te herstarten? Kijk dan hier voor ons programma waarmee je in vijf korte stappen met je team kan heroriënteren voor een vitale doorstart.