Daniëlle Lewis

Ik ben iemand die houdt van optimaliseren. Hoe kan het beste resultaat worden bereikt met de energie en de potentie die aanwezig zijn? Ik haal mijn energie uit de power die in organisaties en teams zit als er daadwerkelijk ‘flow' ontstaat. Samen met de opdrachtgever en een dwarsdoorsnede van de organisatie, zoek ik naar de juiste richting en gewenste resultaten. Stap voor stap. Het pad ontstaat door er op te lopen. Mijn bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring als manager helpen mij om steeds weer het grotere geheel te zien en te spiegelen op dat wat er toe doet.

In dit proces begeleid ik mijn opdrachtgevers en hun teams. Dit doe ik enthousiasmerend, scherp, vertrouwen gevend, verbindend en resultaatgericht.

Daarnaast begeleid ik organisaties en teams op hun weg naar ‘het beter organiseren van werk’. Dus met meer eigenaarschap, focus, inzicht en flexibiliteit werken. Het resultaat is: betere samenwerking over de teams heen en een hogere klantwaarde van de producten en diensten die worden geleverd. Hieraan ligt het Agile gedachtengoed ten grondslag.

Ik begeleid met plezier organisatie-ontwikkeltrajecten zoals vertaling van strategie naar gedrag in de teams en agile transformaties. Maar ook aan leiderschapsontwikkeling, missie-, visie- en kernwaarden ontwikkeling en cultuurveranderingen lever ik graag een bijdrage.