Breinkorf Zwerm voor Teamcoaches

Breinkorf Zwerm voor Teamcoaches

Ben jij een geschoolde teamcoach van professie? Ben je op zoek naar gelijkgestemden én andersdenkenden binnen het vakgebied? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied? Werk je veel zelfstandig of juist met een vast groepje collega’s en vind je het interessant om meer teamcoaches te ontmoeten? Wil jij samen met ons en andere professiegenoten verdieping in het vakgebied nastreven om zo de kwaliteit van teamcoaching binnen Nederland naar een hoger niveau te tillen? Of ben je gewoon nieuwsgierig van aard…?

Masterclass: MT coaching

Masterclass: MT coaching

MT’s bestaan uit managers en directeuren die veelal slim, ambitieus en autonoom zijn. Mensen die gewend zijn hard te werken en vaak in hun eentje veel verantwoordelijkheid dragen. Logisch dat teamwork niet hun sterkste kant is.

Masterclass: Teams coachen in organisatieverandering

Masterclass: Teams coachen in organisatieverandering

Ben je een ervaren teamcoach en wil je met teamcoaching bijdragen aan organisatieontwikkeling? Dan is de Masterclass Teams coachen in organisatieverandering een kolfje naar je hand! Ontdek hoe je teams coacht van weerstand tegen veranderen naar lol in veranderen.

Breinkorf Leergang 2020

Breinkorf Leergang 2020

Ben je teamcoach en wil jij je doorontwikkelen tot organisatiecoach? Wil je organisaties helpen te veranderen? Maar heb je ook een knoop in je maag als je eraan denkt?