Breinkorf blogt.

De magie voorbij

Rob was het type 'ruwe bolster blanke pit’. Een vrijbuiter. Daar viel ik voor als een blok. Net 16 was ik en op zoek naar het grote avontuur. Twee jaar waren we stapelverliefd. Samen konden we de hele wereld aan.
Toen sloeg het om.

Ik irriteerde me aan zijn gedrag. En hij aan dat van mij. Mijn daadkracht zag hij nu als drammerig. En zijn eigenzinnige gedrag stond voor mij symbool voor onverschilligheid. Het lukte me niet om hem nog echt te begrijpen. We reageerden steeds heftiger op elkaar. Om de kleinste dingen kregen we gedoe. Onomkeerbaar.
Rob en ik; de magie was voorbij.

Meer weten over het verlies van verbinding en wat we daarvan kunnen leren in het omgaan met conflicten in teams? Kom dan op 10 september naar de Zwerm over conflict, macht en beïnvloeding in teams. 

Samen met Daan Vennix kijken we naar de liefde en patronen die horen bij emotioneel verbonden zijn. Daan laat zien hoe we reageren op elkaars signalen. En hoe we in staat zijn om elkaar weer te zien en begrijpen als de irritaties hoog zijn opgelopen.

Daan is coach, (EFT) relatietherapeut, trainer en trainingsacteur (ACT). Hij leert mensen te verbinden op persoonlijk niveau, in liefdesrelaties en in samenwerkingen.

In verband met Corona en het waarborgen van de 1,5 meter afstand in de ruimte die we gebruiken, kunnen wij dit keer maximaal 25 deelnemers toelaten.