Masterclass on demand

Succesvol interveniëren in teams en organisaties

Werk jij met teams of organisaties in verandering? En vind je dat soms best een uitdaging? Dan biedt deze masterclass ‘Succesvol interveniëren in teams en organisaties’ je veel inzicht, inspiratie èn praktische tips! Het bouwt voort op het boek ‘10 tips voor teamcoaching’ dat een paar maanden geleden verscheen, waarin je via korte blogs allerlei tips krijgt om succesvol te interveniëren bij verandering.

 

Je weet dat veranderen soms taaie kost is.

Het vraagt energie, tijd en aandacht. En je weet tegelijk ook waar je het voor doet: want als er beweging komt en er bouwenergie ontstaat, is veranderen het mooiste dat er is! Op dit moment vraag je je wellicht wel eens af of je altijd de goede aanpak voorhanden hebt. Of je technieken voldoende aansluiten en of jijzelf als interventionist de juiste dingen doet. Je hebt ook al aardig wat methoden en technieken voorbij zien komen, maar welke ligt jou nu het best, en welke hebben organisaties nou nodig voor echte verandering?
Als je op zoek bent naar next level interventies bij verandering dan is deze masterclass wat voor jou!

Met deze masterclass verruim je je blik op team- en organisatieontwikkeling en reflecteer je op je eigen inbreng en begeleiding.

Èn je krijgt kennis over interventies die in de praktijk goed blijken te werken.

De masterclass is inclusief het werkboek ‘Succesvol interveniëren in teams en organisaties’ met allerlei vragen en opdrachten 

 

MODULE 1:

Een kickstart bij een verandertraject
Wat zijn de voorwaarden om een kickstart te kunnen maken bij een verandertraject

MODULE 2:

Kijken vanuit organisatiepsychologie
Je zoomt in en uit om van daaruit te komen tot interventies op persoonlijk, team- en organisatieniveau

MODULE 3:

Kijken vanuit organisatieantropologie
Je leert kijken naar een organisatie met zowel de blik van binnen als buiten en ontwikkelt maatwerkinterventies

MODULE 4:

Kijken met systemische blik
Je krijgt zicht op stagnerende en effectieve patronen in organisatieverandering en koppelt daar de juiste interventies aan