Onze visie was niet helder genoeg. Er speelde op betrekkingsniveau het een en ander in mijn MT en dat spraken we nog niet duidelijk naar elkaar uit. De teamcoaching met Anne Jan heeft een heldere roadmap met mijlpalen opgeleverd waar we nu gestructureerd aan werken. Op betrekkingsniveau hebben vooral de creatieve werkvormen veel gedaan voor onze samenwerking. Een aantal waren spannend, maar de out-of-the box oefeningen maakten dat je toch anders gaat nadenken over zaken. Dingen komen nu makkelijker op tafel in mijn MT. Ook de tips die ik persoonlijk kreeg hebben me weer aan het denken gezet over mijn eigen manier van werken. Ik heb je ook aanbevolen bij mijn collega.

Jannet Jonk
Manager Services bij Heliomare

Zillah is één van de meest veelzijdige coaches waar ik ooit mee heb gewerkt! Zij heeft intuïtie, is sterk in haar professionele ontwikkeling en durft vanuit haar persoonlijk leiderschap initiatief te nemen. Als coach heeft zij het vermogen om het teambelang te koppelen aan het organisatiebelang en het individuele belang van de medewerkers. Zij doorziet en voelt het systeem haarfijn aan.

Raymon Geurts
Directeur, Berckeley Square

Bij Opella, een VVT-organisatie, hebben wij 2 jaar gebruik gemaakt van de ondersteuning van Anne Jan. Zijn opdracht was om teams te laten ervaren dat zij zelfstandig kunnen werken, dat ze invloed hebben op hun eigen werk en gezamenlijk als team resultaten kunnen boeken in lijn met de strategie van de organisatie, met andere woorden: zelforganisatie.
Dit heeft Anne Jan op goede wijze gedaan met veel oog voor de beleving van de medewerkers die in een dergelijk proces zitten. Ook de leidinggevenden die daardoor in een transitieproces kwamen, werden hierbij door Anne Jan goed gecoacht en ondersteund.
Voor mij was Anne Jan een open, betrokken adviseur met het juiste gevoel voor de (personele) ontwikkelingen binnen de organisatie. Relativeren en ook kritisch naar zijn eigen rol waren daarbij opvallend.
En zo blijkt elk organisatie-ontwikkeltraject voor iedereen leerzaam!

Peter Bosselaar
Bestuurder Savant Zorggroep, voormalig Directeur Zorg en Sociaal Domein Opella

Anne Jan is een ervaren teamcoach en adviseur die met veel schwung en vaart anderen in beweging brengt. Hij is open en enthousiast en eager om mensen iets te leren. Zijn kennis over zelforganisatie is groot en hij zet dit heel praktisch in. Daarnaast is Anne Jan een echte ondernemer, die kansen ziet, snel schakelt en graag bouwt aan mooie ideeën. Bovenal is hij een buitengewoon sympathieke collega en heeft hij veel belangstelling voor de ander. Ik zet Anne Jan graag in op projecten bij onze klanten vanuit die energie en kunde.

Tica Peeman
Directeur, VIStrainingen

Ik ervaar Zillah als een zeer gedreven en enthousiaste team coach!
Ze is heel breed ontwikkeld; weet van veel onderwerpen veel, maar ook diepgaand.
Door haar spontaniteit kan zij snel en goed aansluiten bij teams. Zij is snel, snel in ideeën, oplossingen, praten, in alles eigenlijk wel.
Als coach de coach ervaar ik Zillah als een zeer toegankelijke collega: meedenkend en ze laat mij met regelmaat zelf reflecteren.
Dat maakt dat ik een hele fijne samenwerking ervaar, vanuit totale gelijkwaardigheid.
Daarnaast vind ik je ook een erg leuk mens, met humor.

Cassandra de Jong
Kwintes

Als team coaches in een complexe omgeving zijn wij met Anne Jan een coach-de-coach traject aangegaan. Hij heeft ons meer inzicht gebracht in onze eigen teamontwikkeling en wist die te koppelen aan de vraag over onze positie als coach in de organisatie, met name in de balans tussen het krijgen en het nemen van die positie. Zijn kracht is dat hij een heldere visie op het vak van teamcoach combineert met kennis van organisatieontwikkeling en een groot arsenaal aan praktische vaardigheden.

Anne Jan heeft het vermogen razendsnel tot de kern te komen en hij is niet bang om te confronteren. Door de vanzelfsprekendheid en de humor waarmee hij dat doet, creëert hij een ongemak dat nooit bedreigend is, maar altijd vruchtbaar. Zijn enthousiaste en ontspannen stijl en het zichtbare plezier in zijn vak inspireren enorm.

Anne Jan heeft een onomkeerbare beweging in gang gezet in onze verdere ontwikkeling als individuele coach en als team en in ons denken over onze positie als coach in een steeds veranderende omgeving.

Ernst Diek, Anneke van Holstein, Ria Hulskamp, Elly Uitbeijerse & Corina Linders
Coaches bij Florence