Breinkorf evenement.

Zwerm 24 november: De impact van Hybride Werken in teams en organisaties

We hebben inmiddels veel gezien, gehoord en geleerd over werken op afstand. Er zijn zeker voordelen, maar het blijkt tegelijkertijd best ingewikkeld om verbonden te blijven. Wat kom je daarbij tegen in teams en organisaties? Hoe kom je erachter wat goed werkt? Hoe kun je deze ontdekkingstocht in organisaties het beste faciliteren? We kijken door verschillende brillen (antropologie, systemisch) naar deze vragen.

Deze keer is de gastspreker Agnes van der Sluijs. Agnes is eigenaar van Dialogue Matters dat gericht is op ‘wellbeing en welldoing’ in organisaties. Agnes maakt gebruik van de werkvorm Deep Democracy, om ieders stem te horen. Betekenisvolle gesprekken faciliteren is haar missie. Dat mag oncomfortabel zijn. Omdat deze gesprekken van belang zijn om verder te kunnen groeien. Om zo te werken aan een hybride klimaat waarbij iedereen gehoord en gezien wordt. Leuk als je met ons mee-kijkt, mee-praat en mee-doet! 

Kortom: een mooie wintereditie van het leerfeestje voor team- en organisatiecoaches, leidinggevenden en adviseurs. Met fascinerende gastsprekers, uitdagende praktijkvoorbeelden en innovatieve werkvormen die hybride werken ondersteunen.

Datum: 24 november 2022 
Tijd: 15.00-20.00 uur
Kosten: 135 euro per persoon inclusief eten
Locatie: Gasterij Stadzigt, Meerkade 2a, 1412 AB Naarden

Wat houdt een Breinkorf Zwermbijeenkomst in?

Wil jij samen met ons en andere professiegenoten:

  • Verdieping in het vakgebied nastreven om de kwaliteit van teamcoaching binnen Nederland
    naar een hoger niveau te tillen?

  • Ben je op zoek naar gelijkgestemden én andersdenkenden binnen het vakgebied?
  • Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied?
  • Werk je veel zelfstandig of juist met een vast groepje collega’s en vind je het interessant
    om meer teamcoaches te ontmoeten?
  • Of ben je gewoon nieuwsgierig van aard…?

 

Wees dan welkom bij de Breinkorf Zwerm voor Teamcoaches en sluit je aan!

In de afgelopen jaren hebben wij in vele organisaties en daarbuiten de leukste en beste teamcoaches ontmoet en soms de eer gehad met hen (jullie) samen te werken. Wij willen dolgraag onze teamcoachnetwerken ontsluiten om hier een open een lerend en inspirerend professioneel platform te vormen voor professionele teamcoaches. Hierdoor kunnen teamcoaches met elkaar in contact komen en samen met ons het vakgebied verdiepen en versterken. Vanaf het najaar van 2016 organiseren we o.a. twee keer per jaar een zwermbijeenkomst. De bijeenkomsten bestaan uit een middag- en avondgedeelte.

 

Wat kom je halen?
Twee bijeenkomsten per jaar met collega teamcoaches vanuit verschillende organisaties en branches.
Je leert collega vakgenoten kennen uit het hele land. Je kunt je laven aan de nieuwste trends in coachland.
Je kan workshops volgen en krijgt de mogelijkheid om werkvormen en thema’s in te brengen en pilots te draaien onder collega’s in het teamcoachlab. Bovendien krijg je toegang tot de besloten Zwerm LinkedIn groep voor snel contact binnen het netwerk. Kortom, een professioneel netwerk waarin je wordt uitgedaagd om de beste teamcoach te worden die jij kan zijn.

In december 2020 verscheen ons eerste Breinkorf boek: 10 tips voor teamcoaching! Monique Bolung deelt in dit boek haar successen en missers met teams.