Breinkorf nieuws.

Oogst spreekuren mei - juni 2020

Vanaf april organiseerden we elke vrijdag van 10 tot 11 een online spreekuur. 11 x boeiende materie voor teamcoaches! Soms met 10 en soms met 25 deelnemers. We bleven zo in contact met jullie; onze vakgenoten. We deelden ervaringen en leerden samen van deze periode. "Leuk, nuttig en verdiepend”, was de feedback die we van jullie ontvingen. 

Vrijdag 26 juni was de laatste keer voor de zomervakantie, maar we gaan door! We pakken de draad weer op vanaf vrijdag 4 september. Zelfde concept, andere frequentie: elke eerste vrijdag van de maand van 10 tot 11. Luister mee en breng actuele vragen of ervaringen in.  Op 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december ben je van harte welkom. Vragen of aanmelden voor het spreekuur kan via info@breinkorf.nl

We hebben de opbrengst van onze spreekuren weer gebundeld in een white paper met een samenvatting van de laatste 6 spreekuren. Veel leesplezier!

Impact Centre Erasmus (ICE) en Breinkorf gaan op structurele basis samenwerken. Beide organisaties hebben de waarde ervaren van elkaars expertise. Vanuit Breinkorf zien we in impact denken en sturen een belangrijke aanjager voor organisatieontwikkeling. We gaan ICE ondersteunen bij ‘impactvolle interventies’ vanuit onze expertise op de gedragskant van transities. Hoe dan? Lees even mee.

Een tijdje geleden hebben Anne Jan en Zillah samen met Het Grootste Kennisfestival een mooie online masterclass opgenomen. Ondertussen is er in samenwerking met heel veel andere topsprekers een mooie verzameling van ondertussen al 42 online masterclasses ontstaan.
 

Afscheid en welkom gaan vaak hand in hand. En dat is ook zo bij ons op het 'thuishonk' van Breinkorf. Jolanda Teijema gaat ons, na 5 energieke jaren, verlaten om ergens anders een volgende stap in haar carrière te zetten. Wij hebben veel aan haar te danken! Zonder Jolanda als officemanager zou Breinkorf zich niet zo voortvarend hebben kunnen ontwikkelen.