Breinkorf nieuws.

Oogst spreekuren mei - juni 2020

Vanaf april organiseerden we elke vrijdag van 10 tot 11 een online spreekuur. 11 x boeiende materie voor teamcoaches! Soms met 10 en soms met 25 deelnemers. We bleven zo in contact met jullie; onze vakgenoten. We deelden ervaringen en leerden samen van deze periode. "Leuk, nuttig en verdiepend”, was de feedback die we van jullie ontvingen. 

Vrijdag 26 juni was de laatste keer voor de zomervakantie, maar we gaan door! We pakken de draad weer op vanaf vrijdag 4 september. Zelfde concept, andere frequentie: elke eerste vrijdag van de maand van 10 tot 11. Luister mee en breng actuele vragen of ervaringen in.  Op 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december ben je van harte welkom. Vragen of aanmelden voor het spreekuur kan via info@breinkorf.nl

We hebben de opbrengst van onze spreekuren weer gebundeld in een white paper met een samenvatting van de laatste 6 spreekuren. Veel leesplezier!

De eerste helft van 2021 is alweer voorbij. Een heel bijzonder jaar tot nu toe. Een jaar waarin we bijna als vanzelfsprekend de teams online hebben begeleid.